SUGARCANE


Jag älskar min nya klass, min skola, mina lärare, sättet att arbeta på, att allt/alla är nytt/nya, ja.. allt! Vaknar varje morgon och känner att "fyfan vad kul det ska bli att gå till skolan!". Så skönt att få börja ett helt nytt och fräscht kapitel i mitt liv utan gammalt som ligger och skaver! Detta var verkligen precis vad jag behövde, kan inte bli mer perfekt. Hoppas att jag får fortsätta känna så under resten av mina tre år på gymnasiet! Underbart, minst sagt. Ska tag tag i läxor och annat ointressant och tråkigt som måste göras. Ni vet hur det är! Ordentlig inlägg senare i kväll istället. Hugs!

BARNENS LOPPMARKNAD

En dag då man tjänar pengar på att sälja saker som man inte behöver/använder längre är ingen dålig dag! Barnens loppmarknad är ett underbart påhitt. Jag tycker verkligen att man borde anordna en dag då enbart vi ungdomar kan sälja kläder, smycken, väskor och... ja, you name it! Man tar sitt pick och pack till torget och kommer förhoppningsvis hem med tomma väskor och pengar i plånboken. Jag menar, hur många har inte kläder de inte använder längre, som är i fint skick och som man gärna vill ha en liten penning för, i sina garderober? Det hade varit perfekt. Hur som helst, jag kan inte vara mer nöjd. Förhoppningsvis har jag snart pengar nog till en soffa. Blir grymt!

RING

Ring från Åhléns, accent, 59 kronor.
Jag har köpt alldeles för många ringar under alldeles för kort tid. Ibland är det för svårt att säga "nej" till mig själv. Denna snygga blev det häromdagen. Dock gick den sönder samma dag och superlimmet fick åka fram. Dåligt kvalité? Ja. I still like it.