tjugohundraelva

Med en dag kvar till nytt år återkommer alltid tanken på vad man gjort av resterande 364 dagar av året egentligen. Den som ändå kunde berätta det! Tack och lov finns det bilder som får en att minnas lite, på både gott och ont. Jag försökte, men kunde inte formulera en rättvis sammanfattning av mitt gångna år. Säkert är dock att det har varit annorlunda alla tidigare år och att det har påverkat mig som person på flera plan. Utifrån bilderna som följer får ni se och jag minnas, lite av det som jag varit med om år tjugohundraelva.

JANUARI
Jag minns inget särskilt från januari förutom att det var ohyggligt mycket snö, att jag och Lovisa fikade på Winers mycket, att jag pluggade och tränade flitigt. Inte mycket att hänga i granen kanske. Samma dag som denna bilden togs vet jag i alla fall att Carl hade gräddat våfflor när jag kom hem frusen och hungrig till honom efter skolan. Det var nog lite så hela februari var, kallt och eländigt men samtidigt väldigt mysigt.

FEBRUARI
Som vanligt är det jag minns från februari månad fjällenresan. Detta år återigen till Åre som bjöd på en fantastiskt fin vecka. Förutom detta var höjdpunkten alla hjärtans dag då Carl överraskade mig ordentligt med två Håkan biljetter som jag pratat om så länge. Han är helt enkelt världens snällaste.

MARS
I mars gick Håkan konserten i Uddevalla av stapeln och jag var där med Carl. Det var månadens Mount Everest, helt klart och får därför stå som ensamt bidrag till mina minnen av Mars månad.

APRIL
I april var några tjejer i klassen hemma hos Lovisa där vi hade en trevlig Taco middag och frossade efterrätter. Vidare firades påsken med släkt hemma hos mormor och morfar. Det blev ljusare tider och allting kändes lättare.
MAJ
Maj, maj, måne. Det var uppenbarligen fint väder och min syster hade bal! Det vankades sommar och lov och det mesta var nog rätt härligt. Det mest dramatiska under denna månaden var förmodligen att jag klippte av mitt hår.

JUNI
I juni tog min syster studenten och vi andra småbarn fick sommarlov! Lyckans månad. Inte mindre lyckligt var det att jag och Louise fick se Coldplay i Göteborg!!

JULI
Jag följde med mormor och morfar till Småland vilket var precis lika härligt som det alltid är. Jag och Louise fick även våran andra konsert den sommaren tillsammans, vilket dessutom var vår andra Håkan konsert det året. I Lysekil en varm sommardag. Var grymt!

AUGUSTI
Vi hade den finaste sommaren jag kan minnas. Det var nästan overkligt. Det blev många fantastiska dagar med mycket sol och bad på holmen. Jag besökte Småland ännu en gång, nu med min familj. Väl hemma igen började jag mitt andra år på gymnasiet. Ellen, Maja och jag höll ett litet kalas hemma hos mig för att fira våra sjuttonårsdagar och samla klassen inför ett nytt skolår.

SEPTEMBER
Mitt arkiv från september ekar näst intill tomt. Jag vet inte vad jag hade för mig. Förmodligen ingenting speciellt. Men det är inte fy skam det heller!

OKTOBER
Inte heller oktober fylls av några upplyftande bilder eller minnen. Andra året på gymnasiet hade kommit igång och det var tufft stundtals. Mina snygga silvernaglar åkte på (och av).

NOVEMBER
Jag och Calle hade ett års jubileum!

DECEMBER
December är en månad jag kommer framförallt minnas med sorg och kärlek. Jag kan inte förklara varken mer eller bättre för att det skall kännas rätt, varför detta får bli avslutet på min års resumé.
Kommentarer
moa säger:

Vart har du köpt det silvriga nagellacket? sjukt snyggt!!

2012-02-02 | 16:09:16
Bloggadress: http://moagustafsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: