världsklassig ledighet

Fan vilken bra ledighet jag har haft. Inledde med bio tillsammans med Johan på Bergakungen, spiderman blev kvällens film och den var riktigt bra! Blev lite förälskad i Andrew Garfield som spiderman, så himla praktiskt att ha en spindelkille. Tisdag, dagen därpå mötte jag upp Louise för en heldag i Göteborg med siktet inställt på kulturkalasets konserter. God mat, mysiga fikor och skitsnack med världens finaste tjej kunde inte bli annat än en riktig fullträff. Inte mindre bra var att vädret var på vår sida hela dagen. Norlie & KKV, Melissa Horn och givetvis, el grande finale, Timbuktu gjorde kävllen helt oslagbar.  

sensommardagar

Kan inte förstå att sommarlovet snart är slut.. Helt otroligt vad tiden går fort när varje dag går på rutin. För att ta vara på det fina sommarvädret (som knappt existerat annars i sommar) åkte Jakob och jag för att ta ett skönt kvällsdopp. En extra fin kväll. Tur att man har så fina vänner. 

rabarberpaj

Hade varit sugen på rabarberpaj hela sommaren och i går fick jag äntligen tillfälle att baka en. Min första rabarberpaj faktiskt. Blev supergod! Idag är planen att hänga med världens bästa Lovisa (delad första plats med mig givetvis...) och träna kettlebells. Verkligen dagens höjdpunkt, sjukt go känsla efter ett sådant mördarpass. Så skönt att vara ledig! Inte minst efter att ha jobbat 11 dagar i rad. Kram!