en tisdag i februari

Idag skrev jag matteprov, så skönt att få det ur världen. Spenderade resten av dagen hemma, till stor del i en filt framför brasan och kanelbullar på rullande band. Önskar att det kunde vara så mer ofta. Helt kravlöst tidsfördriv. Istället påminner min kropp mig om de dagliga plikterna som väntar i morgon. Ögonlocken kämpar med att hålla sig öppna. Godnatt, kram.

toothpaste kisses

Det har verkligen varit en fin helg. Trots att jag fått lägga en hel del tid på skolsaker, så har det varit ovanligt trevligt. Bakade semlor, gick promenader i vintersolsken, drack morgonkaffe och läste framför brasan, serverade min kärlek frukost på sängen och bakade bullar. Dessutom är det bara två veckor kvar till lov. Åh längtar så jag spricker!

semla

Har varit sugen på semla sedan de började skylta med det i konditorierna (vilket de förövrigt gjorde långt innan nödvändigt) så idag ägnade jag några timmar till att baka egna. Åh så goda de blev! Första semlan för året avklarad. Tänker fortsätta min helg i behagligt tempo, försöka få en del saker gjorda. Ni vet hur det är. Kram