Skansen kronan

I lördags när vi var i Göteborg. Under tiden som pappa kollade i skivbutiker letade Johan och jag oss till ett mysigt café i Haga. Äntligen fick vi äta den där omtalade "Hagabullen" och värma oss med varsin kopp varmt. Sedan promenerade vi upp till Skansen kronan, tittade på utsikten och jag kunde knäppa några bilder. 

om året tvåtusentolv

"Med inget nyårslöfte i fickan har tvåtusentolv redan sparkat igång. Förhoppningsvis och troligtvis blir det ett bra och händelserikt år. Jag skall åtminstone försöka göra det bästa av det, det kan få vara mitt löfte."
 
Det har minst sagt varit ett händelserikt år. Händelserikt och väldigt omtumlande. Har blivit lämnad i miljarder spillror på en plats dit jag aldrig vill någonsin igen. Letat luft att fylla mina lungor med som skulle ta mig någon annanstans, någonstans. Slutligen har jag insett att det där någonstans är där vi alltid varit, där vi alltid är och dit vi alltid är påväg. Varje bråkdel av varje sekund. Jag har lärt mig att man inte alltid tillåts att välja själv hur detta någonstans skall se ut, att det aldrig går att påverka helt själv. Att det viktigaste är att försöka lära känna sin egen väg, behandla andras med respekt och försöka att inte tänka för mycket på hur det kommer att se ut dit man är på väg. Att man klarar sig.