GRATTIS!

 
Igår fyllde världens bästa Louise hela 19 år! Grattis, grattis och grattis igen! 
   
Du är helt fantastisk och jag är så glad över att ha fått dela hela mitt liv tillsammans med dig. 
Du är otrolig på alla sätt och vis. Inte för ett ögonblick behöver dina vänner tvivla på att du ställer upp, lyssnar, skrattar och alltid, alltid finns där. Dina egenskaper, allt du är, har fångat upp mig så många gånger i mitt liv och jag vet ärligt talat inte vem jag skulle vara utan dig.    
 
Det finns ingenting som du inte klarar av och jag känner mig privilegierad över att vara en del av ditt liv och få vara med om allt som du skall ta dig för. 
Din vänskap är oväderlig för mig. 
Jag älskar dig.
 

resväska.

Dagboksanteckningar - tankar om relationer
 
"(...) Kanske är det så vi ofta gör. Vi glömmer bort att ingen är någon annan lik. Att alla är egna. Unika. Vi tar med oss. Blandar. Halva minnen som vi har tillsammans med någon annan, tidigare upplevelser och erfarenheter. Vi bär med oss bagage och lägger ny packning ovanpå gamla skjortor och tröjor som doftar av gammal parfym. Skakar på väskan och tänker att "nu är det något nytt, någonting bättre". Och jag tänker att kanske är det omöjligt att komma tomhänt in i en ny relation, men att vi måste lära oss att inte blanda gammal packning med ny. Att packa varje ny relation i en tom resväska. Lära oss att lämna gamla relationer utanför för att få plats med en ny (...)".

14

Det var kallt, säkert några minusgrader men solen lockade. Så vi satte oss på en parkbänk vid hamnen, åt mc donald's glass, drack kaffe och värmde våra händer som blev allt mer frusna mot pappmugens utsida. Pratade, gav slutligen vika för kylan och sa hejdå, ett desto varmare samtal rikare. En sån sak som gör vardagen så väldigt mycket härligare.