om hösten.

Låg kvar i sängen så ofta jag kunde och blev pussad på av Vickan när jag kom hem från skolan.
 
Åkte till Jönköping för att hälsa på Emil.
 
Pluggade och blev bjuden på fika. 
 
Kröp upp i sängen så fort jag fick tillfälle för att se LOST och gosade med Vickan. 
 
Gick härliga höstpromenader och på kanelbullensdag bakade vi bullar hemma hos Johanna!
 
Emil hälsade på. Var på Liseberg och kände på livrädsla i Göteborgshjulet, sjukt obehagligt. 
 

Blev allt mer kär i mina låga Docs och promenerade längs med Bäveån till skolan för att det var så fint. 


Plinkade på morfars gamla gitarr en hel del en period och tänkte "nu skall jag lära mig på riktigt". Klassiska egobilder i spegeln på en höstig jag. Halsdukten åkte fram och det där med gitarrspelandet kom av sig någonstans på vägen. 

Köpte världens finaste stickade kofta på loppis och längtade till sommaren. Såg "Lack of Loud" spela på Bastionen för första, men aboslut inte sista gången. Superduktiga killar!
 
Pluggade svensk litteraturhistoria och vet inte hur skön känslan av att lämna provsalen med ett litteraturprov mindre att skriva i livet var. Något mycket, mycket trevligare var Natasha och Salomes 18-års fest som verkligen var helt fantastisk! En av de bästa kvällarna i mitt liv.  
 
På höstlovet åkte Maja, Johanna och jag till Malmö för att hälsa på Carl-Johan. Åt sushi som var klart godast av mina hela 3 sushi-upplevelser, gosade lite med hans hund och hade ett par fantastiskt bra dagar.
 
Började bli mörkt och kyligt ute. Tände massa ljus, kröp ner i sängen eller soffan, skrev inlämningar och gosade väldigt mycket med Vickan. Hon brukade hålla mig sällskap då, i en fåtöjl, soffan eller sängen bredvid mig och mysa tills någon annan kom hem. 

Firade mosters 50-årsdag med fantastisk god middag på Tullhuset! En väldigt, väldigt trevlig kväll!
 

Uppgraderade mig kameraväg (yes u can by love) och bytte ut höstjacka mot vinterjacka!


Första snön föll och Johanna och jag blev så barnsligt förtjusta. Gick en lång promenad längs strandpromenaden, trots isande vinterkyla, bara för att det var så vitt och fint. 


Träffades hemma hos mig för att julbaka, dricka glögg och umgås en kväl och snart var det dags för dop för sötaste Stella!

Gick på julkonsert framförd av Västerskolans musikklasser. Var fantastiskt vackert! De sista låtarna fick vi gamla elever vara med och sjunga, en ny och väldigt rolig tradition! 
 
Sist men inte minst, julgranen är pyntad och julstämningen finns lite var stans och överallt. Ser verkligen, verkligen fram emot julledighet och allt vad det innebär! 
Kommentarer
Julia Filipsson säger:

Måste säga att du har en otroligt fin och mysig blogg Lovisa!! Kram

Svar: Åh, TACK Julia! Vad jag blir glad!! Kram
lovisa

2012-12-19 | 11:36:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: